winkel

Welkom in mijn 3E-shop!

Een product waar ik volledig achtersta, zijn de moscreaties van Metiez. Sinds kort mag ik me dan ook verdeler van hun producten noemen en kan je ze voortaan hier shoppen.

Ik was altijd al een grote fan van groen in huis. Het bezorgt je interieur een instant huiselijk gevoel, brengt rust en sfeer. Een groot voordeel van mos is dat het ook nog eens heel gemakkelijk in onderhoud is. Daarnaast is het hypoallergeen, stofafstotend, brandvertragend en akoestiek verbeterend. 

Ook als toepassing in kantoren, grote inkomhallen … is er meer en meer vraag naar. Een verticale tuin of andere moscreatie maakt daar dan ook direct indruk. Het is bovendien bewezen dat een groene werkomgeving bijdraagt tot een betere gezondheid, meer creativiteit en productiviteit. Bij twee grotere projecten heb ik reeds moscreaties geadviseerd en gerealiseerd.

Hieronder kan je de variaties bekijken en eventueel bestellen.

Naast de getoonde cirkels zijn er nog andere moscreaties mogelijk : in vierkante of rechthoekige vorm, mosswalls, mossdividers, Urban Jungle walls, kokedama, in specifiek aangevraagde vormen. Vraag ernaar en ik help je graag verder.


“Let’s bring nature in our home and office.”