portfolio

Een greep uit reeds uitgevoerde projecten :

>van zolderruimte naar twee tienerkamers

Ontwerp, inrichting en styling van een lege zolderruimte, die ingedeeld werd in twee tienermeisjeskamers.

>kleuradvies kantoorruimte

Voor dit advies mocht ik de kleuren uitkiezen, referend naar het logo, met als eyecatcher een behangwand met grafische print.

>ontwerp keuken/eetkamer/zithoek

De ruimtes werden heringedeeld, waardoor er doorgang van keuken naar eetkamer ontstond.  De keuken, de zitbank en het tv-meubel werden door mij op maat ontworpen.  Ik heb kleuren, decoratie, meubels samengesteld tot een passend mooi geheel.

>kleuradvies keuken/toilet/trap

Het industriële karakter van het interieur werd benadrukt met enkele specifieke kleuraccenten. Ik gaf eveneens een advies over behandeling en kleur van de houten trap.

>ontwerp tienerkamers

Styling en ontwerp van de slaapkamers van twee zussen. Ze werden geüpgraded naar tienerkamers, met elk een  referende accentkleur en een eigen behangwand, aangevuld met bijpassende accessoires. Voor één van de kamers ontwierp ik het bed onder de schuine wand en de inbouwkast.

>kleur-/decoratieadvies kantoor

Voor dit kantoor gaf ik advies ivm kleuren, decoratie, raamdecoratie, meubels… om zo tot een rustgevend geheel te komen.

>decoratieadvies psychisch centrum

Een rustgevend gevoel creëren was één van de belangrijkste aspecten voor de aankleding van dit psychisch centrum. Adhv gebruik van veel groen, goud en zachte kleuren bereikten we de gewenste sfeer.

>kleur-/decoratie-/meubeladvies leefruimte

In dit advies heb ik gebruik gemaakt van twee combineerbare accentkleuren, een behang met bladmotief.  Door gebruik van de juiste decoratie ogen de ruimtes groter en vormen ze ook meer één geheel.

>ontwerp bureau/multifunctionele ruimte

Voor dit advies ontwierp ik maatwerkmeubels voor het bureaugedeelte en de multifunctionele ruimte ernaast.  Materialen en kleurgebruik werden licht gehouden, met enkele zacht gekleurde accenten om het zen-gevoel te benadrukken.


Binnenkort :

>kleur- en stylingsadvies slaapkamer/bureau

De slaapkamer krijgt een scandinavische sfeer met een tikkeltje boho.  De open bureauruimte wordt voorzien van een muurbreed bureau, gecombineerd met passende accessoires.

>ontwerp badkamer

De landelijke badkamer, met industriële accenten, werd heringedeeld en kreeg twee accentkleuren, gecombineerd met natuurlijke materialen.

>ontwerp woonkamer/hal/toilet

Landelijk/industrieel ontwerp woonkamer, met behoud van bestaande meubels, gecombineerd met aangepaste accessoires.  Ik ontwierp het tv-meubel, de halkast en het lavabomeubel.

>ontwerp leefruimte/hal/veranda

De ruimtes krijgen een totale make-over in scandinavische stijl.  De veranda krijgt een upgrade en wordt betrokken in de leefruimte.

josiane@3E-interieur.be

0472 62 20 68

www.3E-interieur.be

Oudsbergen