Werkwijze

3E kleur- en interieuradvies werkt ‘op maat’.

Wat betekent dat precies?

Een interieur is heel persoonlijk en hangt dikwijls af van uiteenlopende voorkeuren, interesses, hobby’s, zaken uit het verleden… of iets dat je gewoon ‘mooi’ vindt. Het is een weerspiegeling van een persoon en dus heel divers.

“Your home is the reflection of who you are. Let it shine, just like you.”

 

>werkwijze 

>>intake

Na ons eerste contact per telefoon of mail, maken we een afspraak ter plaatse om de ruimte(s) te zien en te ‘voelen’; indien mogelijk bij daglicht (maar dat is geen absolute noodzaak). Ik noteer zorgvuldig jullie wensen en behoeften (ook wat jullie zeker niet willen), neem alvast foto’s, doe eventueel de nodige opmetingen en leg tenslotte de werkwijzemogelijkheden uit. 

>>offerte ~ dossieropstart

Ik stuur een offerte op maat. Als jullie mij je goedkeuring hebben gegeven, ga ik aan de slag met de ingewonnen informatie om zo uiteindelijk met een persoonlijk advies terug tot bij jullie te komen.

>>bespreking(en)

Het is van groot belang om een eerste ontwerp tot je te laten binnendringen en te laten bezinken. Er komen in één keer veel nieuwe dingen en informatie op je af… Mijn doel voor jullie is eenvoudigweg een ruimte te creëren waarbij het uiteindelijke gevoel perfect zit. Het is uiteraard dan ook steeds mogelijk om aanpassingen aan te brengen aan het ontwerp.

20211229_130558 - kopie (3)

josiane@3E-interieur.be

0472 62 20 68

www.3E-interieur.be

Oudsbergen