over

>over 3E kleur- en interieuradvies 

“Doen wat ik graag doe!” 

Dat is simpelgezegd de aanzet tot het ontstaan van ‘3E kleur- en interieuradvies’. 

Mijn passie voor interieur is al van kindsbeen af aanwezig : als meisje werd mijn kamer meermaals per jaar helemaal heringericht en gerestyled. 

Een microbe die gelukkig nooit is weggegaan … 

Ik hou ervan om mensen te inspireren, te adviseren en bij te staan in hun tocht naar het juiste interieur. Meerdere woonstijlen liggen mij. Van scandinavisch tot landelijk naar urban jungle tot bohemian … en meer. Ik kruip als het ware volledig in de te adviseren ruimte(s) en kom bij wijze van spreke pas terug tevoorschijn als het plaatje volledig klopt.  

Daarnaast durf ik ook gerust uit mijn ‘comfortzone’ te treden. Het is voor mij van het grootste belang om de juiste items en materialen te selecteren voor mijn klanten en zo tot die unieke persoonlijke stijl te komen.  

Voor het ontwerp van maatmeubels kan je ook bij mij terecht. Het is heel boeiend om een meubel te creëren dat helemaal tot zijn recht komt in de ruimte.  

Na mijn advies sta ik steeds ter beschikking voor raad bij de uiteindelijke uitvoering van het project.” 


“To be creative is to let little pieces of your heart go and place them into each project you make.” (Pat Bravo) 


>over mezelf

Mijn maam is Josiane Hendriks, 46, gehuwd, mama van 2 zonen en 1 dochter. Ik ben halftijds tewerkgesteld als bediende. Mijn hobby’s : alles wat te maken heeft met interieur, het lezen van waargebeurde verhalen, wandelen, een goede film kijken met mijn gezin, af en toe eens uitgebreid koken, reizen en afspreken met vrienden en familie.


20211229_130941 (2)

josiane@3E-interieur.be

0472 62 20 68

www.3E-interieur.be

Oudsbergen